Μαρινάκη Μαρινάκη Παναθηναϊκού ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – Sports – LIVE Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 β ημίχρονο)

μεζονετεσ ενοικιαση βολος – https://bee-iolkos.gr/ATHENS-0000000445-mezonetes-enikiasi-volos.html. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και εταιρειεσ real estate βολος τον Κόσμο, μεσιτικα γραφεια βολος μονοκατοικια αγορα βολος παγκρατι άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ευκαιριεσ αγορασ σπιτιου βολος Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και μισθωμενα ακινητα αποδοσησ βολος Αθλητισμός

<img src="http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_278367.jpg" width="234" height="155" hspace="15" vs<a href="http://www.pam%20ESPESPorts.gr/268644/live-panathhnaikos-pas-giannina”>pam ESPorts.gr την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Το σκορ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό στο 32 ο Μπέργκ. Μετά από αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό ο Ζέκα ανοίγει δεξιά στον Πράνιτς, αυτός αποφεύγει με σπάσιμο μέσης τον Λίλα, σουτάρει δυνατά, ο Βελλίδης αποκρούει ασταθώς και ο Μπεργκ παίρνει το ριμπάουντ και με χλιαρό πλασέ σκοράρει.

Στο 51 ο ΠΑΣ ισοφαρίζει. Φοβερή κίνηση του Ίλιτς ο οποίος από δεξιά προσπερνάει τον Τριανταφυλλόπουλο σαν σταματημένο, σεντράρει συρτά στην περιοχή όπου ο Ντε Βισέντι αμαρκάριστος σκοράρει.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Φιγκερόα, Μπεργκ

Η 11άδα του ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Βίλα, Τσουκάλας, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Τσάβες, Κοροβέσης, Ίλιτς.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Αναστασίου: «Να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Πλατανιά»

Ο Σίλντενφελντ έκανε και το πρωί και το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα, για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου που προσανατολίζεται σε δίδυμο Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλου στην άμυνα

Για το παιχνίδι  με τον Πλατανιά στα Χανιά ετοιμάζει την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου  στο οποίο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, για να αναπνεύσει  βαθμολογικά και να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών.

Πριν αρχίσει η χθεσινή  προπόνηση, ο Αναστασίου είπε στους παίκτες: «Μπήκαμε πλέον στις ημέρες προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Πάμε να τα δώσουμε όλα».

Οσον αφορά τους τραυματίες ο Μέντες έκανε και χθες θεραπεία και πλέον δεν υπάρχουν πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή, διότι υπάρχει και ο κίνδυνος θλάσης στη γάμπα, που θα τον αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο Σίλντενφελντ έκανε και το πρωί και το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα, για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου που προσανατολίζεται σε δίδυμο Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλου στην άμυνα.

Ο Μπαϊράμι έκανε όλο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης, που περιελάμβανε βάρη και σχεδόν όλο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης με εξαίρεση το δίτερμα. Ολα δείχνουν, όμως, ότι θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου και θα παίξει κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Κλωναρίδης προπονήθηκε κανονικά και πρωί και απόγευμα και θα είναι με την ομάδα στα Χανιά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γιαννιτσάνης, Σταματάκης. Το πρωί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης οι Καπίνο, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης, ενώ το απόγευμα οι τρεις πρώτοι δεν προπονήθηκαν λόγω της συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων.

Χθες πήρε μέρος στις προπονήσεις με την ομάδα και ο Κουίνσι, που έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος σε αντίθεση με τους Τοτσέ, Βελάσκες και Πίντο.

Για τον Κουίνσι συνεχίζεται η προσπάθεια από τον μάνατζέρ του (ήταν στην Αγγλία), να βρεθεί ομάδα και να φύγει, αλλιώς θα μείνει μέχρι τον Γενάρη με λιγότερα χρήματα και μετά θα φύγει ελεύθερος. Και για τον Πίντο γίνεται προσπάθεια να πάει στο Ισραήλ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Και επίσημα «Λούτσο»

Υπέγραψε στο « τριφύλλι» ο αργεντινός στράικερ

Όπως αναμενόταν, ο Φιγκερόα θα αγωνίζεται και αυτήν τη σεζόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Έτσι κι αλλιώς ο 32χρονος επιθετικός είχε βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο από την Τετάρτη και το μόνο που απέμενε για να ανακοινωθεί η απόκτησή του ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.

Οι εξετάσεις ήταν καλές κι έτσι ολοκληρώθηκε και επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλ ευρών.

Ο ίδιος ο Φιγκερόα τόνιζε τη χαρά του για την επιστροφή του στους «πράσινους», ενώ λογικά σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αφού όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Νωρίτερα ο «Λούτσο» βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και παρακολούθησε τους συμπαίκτες του να γυμνάζονται. Αυτή, πάντως, ήταν η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού από την Παρασκευή θα συμμετέχει και ο ίδιος σε αυτές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Luciano Figueroa για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=278368&catID=6




ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top